Gode rådModerne medier

Hold god kontakt til kunderne – og brug specialværktøjer til Word Press, når du vil udvikle din hjemmeside,så siden både er SEO-optimeret og giver værdi for læsere og kunder.

Det er en god idé at kigge din hjemmeside igennem mindst en gang hver måned. Måske har du noget nyt at tilføje. Måske skal du fjerne noget. Eller måske er der noget, som bare trænger til at blive frisket op. For eksempel med et nyt billede.

Allervigtigst er naturligvis, at informationerne på hjemmesiden er opdaterede og meningsfulde. Sørg for, at teksterne er lette at forstå.

Kig på din hjemmeside med dine kunders øjne. Får de svar på de mest oplagte spørgsmål? Får de en oplevelse af at surfe rundt på dit website? Giver du noget af værdi for kunderne.

Analysér webteksterne

Når du som jeg bruger WordPress, har du gode SEO-værktøjer til at analysere din tekst. Mens du skriver og redigerer teksten, får du anvist, om læsbarheden og din SEO er god nok.

Hvis teksterne på din hjemmeside mangler noget, finder du med et Yoast plug in hurtigt gode råd til forbedringer. Det kan være at skrive dit fokussøgeord. Det kan være, at dit søgeord ikke optræder tit nok – eller måske for sjældent. Det kan være, at din webtekst er for kort eller skrevet med for mange ord i sætningerne.

Dine billeder får også en bedre karakter i din SEO-vurdering, hvis du skriver ALT-tekster. ALT-teksten skal du ikke kun skrive af hensyn til søgemaskinerne. Det er også en god service for synshæmmede, som kan få læst teksten op. Det kræver så blot, at du skriver en ALT-tekst som giver mening, selv om man ikke kan se billedet.

Det kan godt kræve en del tid at pusle hver enkelt artikel på plads, men det betaler sig. Og hvis du vil have hjælp, så kontakt mig endelig.

En enkel webstrategi kan du også hente nogle gratis fif til.