Magasiner, bøger eller særtillæg til aviser har jeg som freelance journalist været med til at udvikle og producere gennem mange år. Tryksager af den type kan skabe noget smukt, noget mere dybdegående og journalistik med en vis gemmeværdi.

I 2016 bad Trykkeriet STEP om at skrive historien til den flotte billedbog om HM Dronning Margrethes officielle besøg på Langeland. En lille “gaveartikel” på 68 sider, som udkom i november og blev brugt som julegave i flere virksomheder.

Freelance journalist på specialmagasin

I 2016 var jeg som freelance journalist også hyret til at producere Sport & Uddannelses magasin om forskning, talentudvikling, tværgående samarbejde og ambitiøse sportspsykologiske projekter i Svendborg Kommune. Magasinet er målrettet beslutningstagere for at formidle betydningen af bevægelse allerede fra dagtilbudsalderen og ind i voksenalderen.

Tidligere har Vid & Sans Kommunikation været med til at producere magasiner for Øresundsforbindelsen, en jubilæumsbog for Exhausto, en bog for Danmarkssamfundet samt et stort antal specialtillæg til aviser.

Som freelance journalist arbejder jeg især på Fyn men gerne i hele Danmark.

Bog om dronningens besøg på Langeland

Bog om dronningens besøg

Magasiner og tillæg

Som freelance journalist har jeg mange års erfaring med klassisk journalistik uanset om det handler om særtillæg om Langelands Golfklub, om magasiner som Sport & Uddannelse, jubilæer, virksomhedsprofiler eller hvad der nu er brug for.

Gå lige til biddet i din pressemeddelelse

Alle journalister og redaktioner modtager dagligt et stort antal mails og pressemeddelelser. Så hjælp dem med hurtigt at afgøre, om din skal ryge ud eller ind. Allerede i emnelinjen skal du fortælle din historie i en kort, skarp sætning. Det må gerne være den samme som overskriften på selve pressemeddelelsen.

Få flere gratis fif om pressemeddelelser

Et uddrag af artikel om Svendborg Mentaliteten

“I år (2016, red.) har Svendborg Kommune taget hul på et stort og unikt projekt, Svendborg Mentaliteten, som skal skabe en stærk og sammenhængende kultur omkring talentudvikling på Sydfyn. I centrum for projektet står unge, aktive idrætsudøvere, og udenom dem forældre, trænere, foreningsledere, lærere, skoleledere og kommunale aktører.

Tovholder og inspirator for projektet er sportspsykologisk konsulent Nicklas Pyrdol

Det er ikke set før, at en hel by og en hel kommune arbejder så målrettet og struktureret med at udvikle et stærkt talentudviklingsmiljø, siger Nicklas.”

Find hele artiklen skrevet af Lars Rasmussen side 44 i Magasin 20 fra Sport & Uddannelse.