Når du søger efter den bedste tekstforfatter i Danmark, er der en god grund til,  at du nu læser teksten her. (Skrevet med smil og glimt i øjet).

Jeg vil ikke hævde, jeg er Danmarks bedste tekstforfatter. Det har heller ingen dokumentation for, at jeg er Fyns bedste tekstforfatter – eller nødvendigvis den bedste tekstforfatter i Svendborg. Men som direktør Tom Pelle Jensen fra Hotel Svendborg siger:

“Lars er god til at få vores budskab ud.”

Hvad jeg med sikkerhed kan sige er, at jeg har elsket at skrive hele livet, og siden min uddannelse som journalist i 1986 har jeg arbejdet professionelt med interviews, artikler og tekstproduktion.

I de senere år har jeg skrevet bl.a.

  • magasiner for Sport & Uddannelse under Svendborg Kommune
  • bogen om Dronning Margrethe II´s besøg på Langeland i 2016
  • webtekster til store hjemmesider – som fx Svendborg Erhvervsskoles
  • webtekster til mindre hjemmesider – som fx TMV3Ds
  • pressemeddelelser for private og offentlige virksomheder
  • taler for ledere eller politikere

Min metode som tekstforfatter

Før jeg begynder, tager vi et møde om, hvilke budskaber, du gerne vil have ud, og hvilke målgrupper, du vil ramme. Vi aftaler kanaler og sprogtone, og efter research og interviews, skriver jeg teksten. Du som kunde får altid mulighed for at rette til eller ønske ændringer under korrekturen af teksten.

Mange kunder siger, at det er lettere at få skrevet, hvad de mener, når jeg kommer med et oplæg, de kan forholde sig til.

Du er altid velkommen til at ringe, så vi kan tale om, hvorvidt jeg kan hjælpe dig.

Mit mobilnummer er 29447413

Tekstforfatter på Fyn

Tekster til hjemmesider

Når du skriver til en hjemmeside, er det klogt at SEO-optimere din tekst. Altså gøre den guffeklar til Googles søgemaskiner.

Gratis fif til at skrive en god tekst

Hvis du giver kunderne værdi allerede i din markedsføring, så kommer du langt. Hvad mener jeg lige med det?

Jo hvis du f.eks. er ekspert i at skrive tekster kan du give 7 gode råd til en god tekst. Find mine gode råd under gode fif.

Uddrag af artiklen
Ølam salter sig selv

“Familien Gierløffs fåreflok har hele sommeren sørget for naturpleje på øde øer i Det sydfynske Øhav. Her i efteråret bliver lammene sejlet hjem og solgt som en sjælden økologisk specialitet.

Tekstforfatter til pressemeddelelser

Bodil Gjerløff er vant til at sejle de økologiske lam til slagtning.

For Bodil og Gorm Gierløff på Strynø er det blevet en livsstil at sejle deres får og små lam ud til småøerne, Bredholm og Strynø Kalv hvert forår. Hele sommeren afgræsser dyrene de øde saltenge på øerne, og her i efteråret henter parret dyrene hjem igen. I år åbner de for, at et mindre antal gæster kan få oplevelsen af at sejle med på turen.”

Artiklen blev blandt andet bragt i Ugeavisen Øboen.