Efter 14 år som journalist, fortrinsvis på Fyns Amts Avis, og siden 5 år som hhv. informationschef og netværkschef ved Netværk Danmark, fik jeg lyst til at bruge erfaringerne til at hjælpe virksomheder og offentlige organisationer med at finde og fortælle den gode historie.

Det har jeg gjort i Vid & Sans Kommunikation siden 2005.

Egentlig havde jeg fundet et andet firmanavn, men min grafiker provokerede mig til at finde et, der matchede mine værdier. Og jeg tror på, at god kommunikation både taler til fornuft og følelser.

Indrømmet. Jeg er lidt introvert, så jeg elsker at skrive. Men kommunikation er meget mere end bogstaver, så jeg samarbejder med et netværk af fotografer, grafikere, filmfotografer, researchere og SoMe-eksperter. Til hver kunde og hver opgave sammensætter jeg det team, jeg mener giver det bedste resultat.

Lars Rasmussen

Hvem er Lars Rasmussen?

Født 1962, gift med Helle. Vi har 3 voksne døtre

Glad for bøger, håndbold og naturoplevelser

Ser helst gode venner (hellere end tv)

Dyrker squash i haven og korte løbeture i skoven

Gratis fif om din hjemmeside

Det er en god idé at kigge din hjemmeside igennem mindst en gang hver måned. Måske har du noget nyt at tilføje. Måske skal du fjerne noget. Eller måske er der noget, som bare trænger til at blive frisket op. For eksempel med et nyt billede.

Få flere ideer til, hvordan du holder din hjemmeside opdateret.

I 2010 supplerede jeg min journalistuddannelse med en livsmentoruddannelse, som gør, at jeg i dag bedre kan fungere som coach og kommunikationsrådgiver.

Hovedaktiviteterne er stadig medierådgivning, pressemeddelelser, pressekontakt, tekstarbejde til brochurer og websider samt undervisning.